Vi tilbyder Sepatec® Brandsikring. Systemet er beregnet til brug i forbindelse med nytækning og kan derfor ikke etableres på eksisterende stråtage.

Brandisoleringen bevirker, at stråtaget ikke kan brænde på undersiden. Branden forbliver i tagets kanter og på tagets overflade. På den måde nedsætter vi brandens hastighed voldsomt. Hvis branden er opstået i stråtaget, fx ved gløder fra ildsted, fyrværkeri eller direkte ildspåsættelse, vil den i de fleste tilfælde blive slukket uden at der sker skade på husets indre. Sepatec® er godkendt af Dansk Brandteknisk Institut. Det giver mulighed for reduktion i brandforsikringspræmierne.

Sepatec® brandsikring er nemt og effektivt at oplægge og derfor også prisbillig. Med en åben struktur, hindrer den ikke naturlig gennemluftning og udtørring af stråtaget. Strukturen gør også at stråtaget bliver fri for flyvende frømateriale fra tækkerørene og alt for mange hængende spindelvæv.

SNår vi har udført brandisoleringen udfylder vi et certifikat som garanti for, at Sepatec® er brugt til brandsikring af dit stråtag. For at få reduktion i din brandforsikringspræmien skal du vise certifikatet til forsikringsselskabet.

Læs mere om Sepatec®

1